• شنبه تا پنج شنبه
  • +۹۸ ۵۱ ۳۲۴۰ ۰۴۹۵
  • info@irit8.ir

مقالات

رک تاشو

معرفی رک تاشو

رک تاشو یک گاوصندوق کتابی است که تجهیزات شبکه به صورت خشابی داخل آن تعبیه می شود. این نوع رک، سبک است و حمل و نقل آن به سادگی امکان پذیر است.

رک_تاشو

مشخصات رک تاشو

انــدازه این رک ۴ یونیت است. عمق رک ۲۰ سانتی متر و ارتفاع و عرض آن ۶۰ سانتی متر است.

در طرفین این رک دو دستگیره پلاستیکی تعبیه شده است. این دستگیره ها باعث می شود جابه جایی رک و محتویات داخل آن به آسانی و بدون آسیب رسیدن به انگشتان دست امکان پذیر باشد.

در بالا و پایین رک تاشو دو جایگاه برای نصب فن در نظر گرفته شده است که در صورت تمایل مشتری امکان نصب یک یا دو فن ۱۲*۱۲ وجود دارد. همچنین سه جایگاه در بالا و پایین و پشت رک نیز برای ورود و خروج کابل تعبیه شده، که با توجه به موقعیت نصب رک در محل می توان از هر یک از آن ها استفاده کرد.

 

در این رک ها امکان نصب پاور ماژول هشت پورت رکموند هم وجود دارد که در صورت تمایل مشتری، قابل نصب خواهد بود.

این رک به صورت پیش فرض با قفل سوئیچی عرضه می‌شود.

مشخصات رک تاشو

مشاهده این کالا در فروشگاه:رک تاشو

برای دیدن خلاصه این مقاله می توانید به اینستاگرام شرکت مهنا گستر آریا مراجه کنید: https://www.instagram.com/mahnagostararia/

 

ادامه مطلب
رک یعنی چه؟

رک یعنی چه؟

رک یعنی چه؟  واژه رک یک لغت انگلیسی است و معادل فارسی مرسومی ندارد. در زبان انگلیسی اگر به عنوان اسم به کار رود، معنی قفسه یا باربند می دهد!

 

در واقع یک محفظه فلزی است که برای محافظت از تجهیزات الکترونیکی و سخت افزارهای حوزه شبکه ( مانند مودم ها، سوئیچ ها، روترها و سرور و …) تهیه و تولید می‌شود.

بدون استفاده از رک احتمال خرابی و معیوب شدن تجهیزات در اثر جابجایی  و حمل و نقل وجود دارد. از مزایای آن می توان به سهولت دسترسی به متعلقات، افزایش ایمنی تجهیزات، امکان جابجا شدن از طریق چرخ های تعبیه شده در مدل های ایستاده ، همچنین  امکان نمایش کنترل دما تجهیزات در داخل رک می‌باشد.

واحد سنجش ارتفاع رک ها «یونیت» می باشد. هر یونیت معادل ۴۳/۵ سانتی متر است.

جهت افزایش کارایی تجهیزات موجود در رک می‌توان لوازم جانبی خاصی به آن ها اضافه کرد مانند

فن: تهویه مناسب هوای داخل رک با نصب فن امکان پذیر است.

پاور ماژول: برای تامین برق در داخل رک استفاده می‌‌شود.

لایت پنل: یک پنل شامل چند ال ای دی که  برای روشنایی داخل رک استفاده می شود.

سینی رک: در داخل رک کار گذاشته می‌‌شود و برای قرار دادن تجهیزات روی آن مورد استفاده قرار می‌‌گیرد.

بلنک پنل: بلنک پنل ها هستند که با پوشش فضای خالی جلوی رک و باعث زیبایی  چیدمان متعلقات رک می‌شوند . با نصب بلنک پنل از خطر برخورد تجهیزات به یکدیگر و آسیب دیدن آنها نیز جلوگیری می‌شود.

از مزایای رک می توان به سهولت دسترسی به متعلقات، افزایش ایمنی تجهیزات، امکان جابجا شدن از طریق چرخ های تعبیه شده در مدل رکهای ایستاده ، همچنین  امکان نمایش کنترل دما تجهیزات در داخل رک می‌باشد.

 

انواع رک:

۱. رک های دیواری

عموما برروی ارتفاع و برروی دیوار قابل نصب هستند و از طریق سوراخ های تعبیه شده در بدنه رک ها برروی دیوار نصب می‌شود .

رک دیواری

 

۲. رک‌های ایستاده:

معمولا جهت قرارگیری در مرکز شبکه انتخاب می شوند، و از بالا و پایین ورودی برای انواع کابل دارند.

رک ایستاده

 

۳. رک‌های بارانی:

مناسب فضای باز هستند و برای پروژه های مخابراتی و فیبر نوری استفاده می شوند و بیشترین امنیت در مقابله با سرقت را در بین انواع رک دارند.

رک بارانی

 

۴. رک های تاشو:

مناسب جهت نصب دستگاه‌های دی وی آر و سوئیچ‌های شبکه

لینک رک تاشو در محصولات شرکت مهنا گستر آریا: رک تاشو

اینستاگرام شرکت مهنا گستر. معرفی مختصر انواع رک: https://www.instagram.com/p/CdYz76Tj8wU/

 

تجهیزات نصب شده برروی رک‌های دیواری از طریق درب جلو قابل مشاهده است، زیرا درب جلو رک‌ها غالبا پوشش شیشه ای دارد.

انواع مختلفی از قفل ها را می توان برروی رک نصب کرد.  این قفل باعث افزایش امنیت تجهیزات می شود و بسته به نوع دیواری و یا ایستاده بودن رک، مدل های متنوع را می توان استفاده کرد، مثلا قفل های رمز دار نیز به عنوان یک نمونه  قفل در رکهای ایستاده مورد مصرف می باشد.

ادامه مطلب
رک بارانی

رک بارانی

رک بارانی ویژه فضای باز طراحی شده است و معمولا برای پروژه های مخابراتی و فیبر نوری استفاده می شوند. البته ما این رک ها را در جاده ها و بزرگراه‌ها هم مشاهده میکنیم که برای محافظت از تجهیزات دوربین های مداربسته یا دوربین های ترافیکی استفاده شده است.

ویژگی‌های رک بارانی

سقف رک های بارانی تولیدی شرکت مهنا گستر آریا به صورت شیروانی طراحی شده تا آب باران و بقیه مایعات روی رک تجمع پیدا نکند. به طور معمول این رک را روی یک سکو (به اصطلاح پا سنگ) قرار می دهند، از این رو در کف این رک ها فضایی برای ورود کابل هم در نظر گرفته شده است. این رک‌ها ۱۸ یونیت هستند یعنی۹۰ سانتی متر ارتفاع دارند و با عرض و عمق ۶۰ سانتی متر ساخته می شوند. وزن رک های بارانی ۱۸ یونیت ۵۵ کیلوگرم است.

در راستای حمایت از تولید ملی، تمام ورق های فولادی مورد استفاده در شرکت مهناگستر از شرکت فولاد مبارکه اصفهان تهیه می شود که البته کیفیت بسیار بالایی هم دارند. ضخامت ورق مورد استفاده برای بدنه این رک‌ها (فضای بیرونی) ۱ میلی متر و ضخامت ورق مورد استفاده برای درب های این محصول ۱/۵ میلی متر است.

قفل درب رک بارانی به صورت پیش فرض از نوع میله ای سه حالته از برند ریتال آلمان است که برای امنیت بیشتر دو جایگاه ویژه قفل آویز نیز در این محصول تعبیه شده است.

تصاویر دیگر در اینستاگرام شرکت: https://www.instagram.com/p/CdD5wwEjy4x/

در طرفین این رک دو فضا برای نصب فیلتر و هواکش هم در نظر گرفته شده است. در عین حال یک شبکه تبادل حرارت نیز در زیر سقف بارانی به صورت پیش فرض وجود دارد.

رنگ این محصول زیمنسی (رئال ۳۵-۷۰) است که ضخامت بالای ۱۰۰ میکرون دارد. این رنگ کوره ای الکترواستاتیک است و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته می‌شود. البته بنا به نظر مشتری امکان تغییر رنگ محصول وجود دارد. همچنین امکان پایش دمای داخل رک نیز از طریق نصب ترموستات بر حسب نیاز مشتری در داخل رک وجود دارد.

لینک محصول در فروشگاه: رک بارانی فیبر نوری ۱۸ یونیت عمق ۶۰

 

در پایان با افتخار اعلام می کنیم: تمام مراحل تولید رک های بارانی؛ از ورق خام تا رنگ کوره به صورت کامل در مجموعه مهنا گستر آریا انجام می شود.

ادامه مطلب
تجهیزات پسیو

تولید رک و تجهیزات پسیو شبکه

تولید رک و تجهیزات پسیو شبکه

شرکت مهنا گستر آریا آماده پذیرش سفارش طراحی و ساخت انواع رک های شبکه، رک های دیواری و رک های ایستاده در ابعاد مختلف و ساخت انواع قطعات رک از جمله پچ پنل، سینی رک، ریل و .. می باشد.
رک ها و کابنت های سفارشی رک هایی هستند که کاربردها و ابعاد منحصر به فردی دارند. ساخت این رک ها نیازمند بهره گیری از فرآیند های پیشرفته ورق کاری و ساخت محفظه های فلزی سفارشی توسط متخصصین مجرب می باشد. شرکت مهنا گستر آریا با استفاده از پیشرفته ترین ابزار ها و روش های مهندسی و طراحی نرم افزاری در زمینه ساخت سفارشی رک و تمامی قطعات آن به مشتریان در زمینه طراحی و ساخت رک کمک می رساند. در این شرکت انواع رک با ابعاد دلخواه و کارایی منحصر به فرد طراحی و تولید می شود.

ادامه مطلب
درباره رک

درباره رک بیشتر بدانید

رک محفظه ای فلزی است که تجهیزاتی مانند سرور، روتر، مودم، فایروال و …  را در آن قرار می دهیم. دلیل استفاده از رک محافظت فیزیکی از این تجهیزات و همچنین ایجاد دسترسی آسان و منظم بودن تجهیزات جهت رفع مشکلات احتمالی می باشد. جواب خلاصه رک چیست محل نگهداری تجهیزات شبکه می باشد.

رک دارای تنوع از لحاظ ابعاد، رنگ، جنس ساخت و دیواری یا ایستاده بودن می باشد. عرض و عمق رک با واحد های اندازی گیری سانتیمتر و متر و ارتفاع آن با یونیت بیان می شود. در جلو و پشت رک دو ستون عمودی در چپ و راست رک تعبیه می شود که تجهیزات رک به آن پیچ میشود و به آداپتور معروف است.

ادامه مطلب
رک های دیواری

رک های دیواری

این گروه از رک ها همانطور که از نامشان مشخص است، قابل نصب روی دیوار می باشند و بیشتر برای شبکه های کوچک و یا قسمتی از یک شبکه بزرگ (با توجه به نقشه شبکه و توپولوژی انتخابی) مورد استفاده قرار می گیرند. ابعاد رک های دیواری اصلی ترین ویژگی برای انتخاب رک مورد نظر می باشند. هر رک (دیواری یا ایستاده) دارای سه بعد می باشد. ارتفاع، طول، عرض که ارتفاع رک ها با واحدی تحت عنوان یونیت Unit شناخته می شود. رک های دیواری از این حیث دارای ارتفاع های ۴ یونیت، ۵ یونیت، ۶ یونیت، ۷ یونیت، ۹ یونیت و ۱۲ یونیت می باشند. طول رک یا اصطلاحا عمق رک با توجه به ابعاد تجهیزاتی که قرار است در آن قرار بگیرند تعیین می گردد. رک های دیواری موجود در ایران دارای عمق های ۳۰ ، ۳۲ ، ۳۵ ، ۴۰ ، ۴۵ و ۶۰ سانتی متر می باشند.

ادامه مطلب